1/8 anonim válasza:
Spotify prémiumot használok 1,5 éve és maradok is ennél. 320Kb/s bitrátával remekül szól mind gépen mind mobilon. Néhány zene sajnos nincs fent rajta vagy nem elérhető Magyarországon, számomra ez az egyetlen hátránya.
2/8 anonim válasza:
A Spotify olcsóbb, de ha mellette sok youtube videót is nézel, azzal a párszáz forinttal többért megkapod a reklámmentességet, ami nagy előny lehet.
Kínálatban, minőségben nem sok különbséget vettem eddig észre. Próbáld ki mindkettőt, ha kevés az egy hónap, pár hónapig kibírod mindkettőt,aztán el tudod dönteni.
Én amúgy azt szoktam csinálni, hogy ha kezdenek unalmassá válni az aktuális listák, amiket kínálnak, akkor 3-4-5 hónapra átpártolok a másikhoz. De akkor is váltok, ha csak kíváncsi vagyok, mit fejlődtek az elmúlt hónapokban.
4/8 anonim válasza:
Spotify még egy szavazat. Ami engem érdekel minden fent van, és nem egy nagy összeg azért, hogy reklámmentesen és jó minőségben halljam a kedvenceimet
5/8 anonim válasza:
Youtube Music szerintem jobb, de döntsd el te?
6/8 anonim válasza:
Spotify, családi csomagban (6 fővel) havi 500 Ft alatt jön ki egy főre.
7/8 anonim válasza:
Én eddig youtube musicot használtam de most szerintem a spotify-on lesz a sor! Az a lényeg hogy sok nagy retró zene legyen rajta a maiak annyira nem édrekelnek!
8/8 anonim válasza:
youtube musicon van a legtöbb retro zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!