Mennyiért állítják vissza/mentik le az adatokat a leformázott HDD-ről? 1 terrás.
Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 13:09
1/6 anonim válasza:
Változó, ajánlatot kell kérni. Minimum 5 jegyű lesz, de lehet 6 is.
2/6 anonim válasza:
Gyorsformat után magad is vissza tudod állítani.
Teljes (lassú) formázás után esetleg a profik sem vállalják, vagy horror áron.
3/6 A kérdező kommentje:
MBR-ről konvertáltam a HDD-t GPT-re mert nem tudtam telepíteni. És utána leválasztottam az 1 T-bó 120gb-ot és azt telepítettem. De mikor belépek a Win 10-be a gépházban csak 1 meghajtót mutat a 120 gigást. Azért gondolom hogy elvesztek a másikról az adatok.
2019. jún. 4. 13:54
4/6 anonim válasza:
A lemezkezelőben próbálj betűjelet adni a meghajtónak, bár fel szokta ismerni és magátol ad betűjelet, de hátha.
5/6 anonim válasza:
Így tényleg nehéz lesz, ha nem érted meg azt sem, hogy egy hete már megírtam, mit kell tenni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
6/6 anonim válasza:
Recuva nevű programra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!