Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet beállítani a...

Reitachan kérdése:

Hogyan lehet beállítani a mini hifi-t beállítani, hogy ugyanazt a CD-t ismételje?

Figyelt kérdés
Nekem Philips FW-C220 mini hifi system-em van.

#elektronikus eszköz #Philips #HiFi #mini hifi #Philips FW-C220 mini hifi system
2019. máj. 28. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kereső:

[link]

3. találaton elérhető a kézikönyve:

[link]

amiben szerepel is:

"Ismételt lejátszás (csak a távirányítón)

Az aktuális szám, egy lemez vagy az összes behelyezett lemez ismételt lejátszása.

1. A CD lejátszása közben nyomja meg a

távirányítón a REPEAT gombot és válasszon az

ismétlési lehetőségek közül:

* Megjelenik a "TPRCK", "DISC", "ALL DISC" vagy "OFF" felirat.

* A kijelzőn a REP jelzés látszik.

● Mindaddig tart a kiválasztott szám, a kiválasztott lemez vagy az összes lemez ismételt lejátszása, amíg meg nem nyomja a ▶ gombot.

2. Ha vissza kíván térni a szokásos lejátszási módhoz, akkor addig nyomja meg ismételten a REPEAT gombot, míg az "OFF" felirat meg nem jelenik a kijelzőn.

3. A REP jelzés eltűnik a kijelzőről.

Megjegyzések:

* A REPEAT DISC funkció nem használható program lejátszása vagy véletlen sorrendben sorrendben történő lejátszás alatt.

* Programot is lejátszhat ismételten, véletlen sorrendben:

I) A kijelzőn a "TPRCK" vagy és "PROGRAM" felirat látszik.

II) Megjelenik a REP, PROG és SHUF jelzés."

[link]

2019. máj. 28. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!