Mit jelent ez a Skype-fiók törlésénél?
"Kapcsolja ki az Alaphelyzetbe állítás elleni védelem szolgáltatást. Ki kell kapcsolni az Alaphelyzetbe állítás elleni védelem szolgáltatást minden olyan Windows-alapú eszközön, amelyen be van kapcsolva. Ha nem kapcsolja ki az Alaphelyzetbe állítás elleni védelem szolgáltatást, az eszköz használhatatlanná válhat a fiók megszüntetését követően."
Kép: [link]
A gond hogy nem értem ezzel mit akar, és hogy miért menne tönkre "az eszköz" és azt sem hogy mikor adtam én jogosultságot erre hogy tönkretegyenek nekem bármit.
Ha megnyitom a linket, akkor semmi alaphelyzetes dolgot nem látni. Egyetlen eszközt látni a dashboard-on, azt az asztali gépet, amin használom a Skype-ot.
"Ha megnyitom a linket, akkor semmi alaphelyzetes dolgot nem látni. Egyetlen eszközt látni a dashboard-on, azt az asztali gépet, amin használom a Skype-ot."
Pontosabban egy laptopról van szó, nem asztali PC-ről.
Szerintem ez nem egy "skype-fiók" hanem egy microsoftos fiók amivel használod a skype szolgáltatást (is).
Valószínűleg ezzel jelentkezel be az asztali számítógépedre, amit ha letörölsz nyilván elvész a fiókod a gépről.
Azaz "bereseteli" a windows-t, mivel nem lesz rajta felhasználói aktív fiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!