AK47M4R kérdése:
Ha megveszem a forza horizon 4-et g2a-ról akkor azt be tudom aktiválni pc-n és tudok vele játszani? (nincs xboxom)
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 11:56
1/4 anonim válasza:
Igen mivel pc-xbox cross platform a játék.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2019. máj. 27. 00:18
3/4 anonim válasza:
Ha jól tudom csak a PCs digitális változatot lehet biztosan használni Xboxon. Pl ha megveszed az Xboxos lemezt ahhoz nem jár PCs kód vagy játéklehetőség. Xboxos digitális kóddal nem tudom mi van.
4/4 anonim válasza:
Általában ezek Live kódok, XBox bundle-ből vannak kivéve/nem beváltva (pl. megveszed Horizon 4-gyel, de már megvan). Az ilyen kód a Store-ban Win10-en is beváltható, és használható (xbox-on is, ha később lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!