Melyik antivírust érdemes megvásárolnom?
Nagymértékben függ a saját elvárásodtól: nyelv, felhasználói felület, egyéb funkciók stb.
A teszteken leggyakrabban a Bitdefender és a Kaspersky szerepelnek legjobban.Időről időre más termékeknek is sikerül melléjük kerülniük.
Ez nem azt jelenti, hogy azok, amelyek nem érnek el olyan eredményt, mint a legjobbak, azok rosszak lennének.A különbségek egy átlag felhasználó számára nem is biztos, hogy fontosak annyira, hogy ne a saját szempontjait jobban kielégítő alkalmazást válasszon.
Bármely biztonsági megoldás esetében fontos körülmény a felhasználó hozzáállása is.
A Kasperskyre most - főleg - amerikai kormányzati körökben haragszanak.Mint a Huawei-re.
Kaspersky Total Security
Vagy Malwarebytes
:) ez a 2 ő ami nekem bevált a kaspersky nek nagy a védelme
Malwarebytes-re se panaszkodom mivel igaz nem tiszta módon crackelve volt fent 2 hónapig használtam tesztelgettem Rat/botnet vírusokat szedtem le elhelyeztem minden meghajtóra a gépen és szépen mindent mindenhonnét karanténba vágott :D sőtt még a weboldalakat is blokkolta ami szeinte veszélyes tartalmakat tartalmazott szerintem megbízható :)
Kaspersky meg amint vírust érzékel egyből törli
úgyhogy választék van :)
Csak nyúlj a pénztárcádba és ne kalózkodj :'D
ja és annyi hogy ha malwarebytes-t választod és ha utorrentezel offold a web védelmet mert tiltja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!