Hogy kerülnek a gépemre több éves word fájlok, amiket másik gépen írtam és rég töröltem?
El akartam ma menteni egy word fájlt, és automatikusan a
C / felhasználók/ xy felhasználó/ app data/ local/ packages/microsoft.windowscommunicationsapps_8weekyb3d8bbwe/local state/ files/S0/1613/attachments helyre akarta menteni. Itt olyan fájlok voltak, amiket különböző gépeken írtam évekkel ezelőtt. Semmilyen felhőbe nem mentettem fel, más windowsok más kódokkal voltak a gépeken, más wordok. Az én gépemre ezeket pedig soha nem raktam fel, decemberben raktam össze, minden alkatrésze vadi új volt. Ezt valaki meg tudja magyarázni?
Amikor megnyitsz például interneten keresztül egy fájlt úgy, hogy nem mented el, akkor azt valójában lemented, csak az ilyen ideiglenes fájlok közé menti, amit az operációs rendszer a belátása szerint töröl, ha akar. Különböző linkekhez rendelheti ezeket a fájlokat, így gyorsítótárként használja a merevlemezt.
Különböző alaklamazások, például email manager appok (Outlook) a szinkronizáláskor az emailjeid csatolmányait is itt tárolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!