Osszetomoritett fajl kuldese utan eltunt a png formátum, hol lehet a hiba?
Sziasztok!
Egy ismerősöm kuldott at 5000 darab kepet, ebben mindegyiknek kell, hogy legyen jpeg, png, eps, ai formátum.
Nekem a png fontos! Miutan atkuldte kitomoritettem es majdnem minden png formátum hianyzik.
Az o allitasa szerint rendben van a csomag, de nalam megsincs :/
Mar 2 különböző modon toltottem le es 3 kulonbozo programmal csomagoltam ki.
Hol keressem a hibat? Valaki tudna segiteni?
Szóval amikor kicsomagoltad akkor az eredetileg .png k nél a fájltípusnál annyi volt, hogy Fájl?
Ha igen próbáld meg, hogy odaírod a fájl neve mögé, hogy .png
Ez csak akkor megy (ha nálad is bejön egyáltalán), ha a fájlkiterjesztések megjelennek. Ha nem előtte kapcsold be
Sajnos egyaltalan nem mutatja a fájlt, mintha nem is lenne ott.
Azert fura mert nehanynal megvan, de a legtobbnel hianyzik, es az o allitasa szerint rendben van. Nalam megsem mutatkozik a png fajl, sehogy sem. Mintha csak a jpeg, eps es ai formatum lenne semmi tobb.
Azt mondja a gepemmel van a gond, mert masnal rendben volt. De akkor az a keves ahol van ottt miert van? Nem kellene, hogy az osszes hianyozzon, nem csak nehany? Nem ertem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!