Lehet egyszerre 2 MSN-t használni?
Figyelt kérdés
Nem Plus-os MSN-em van, így lehet egyszerre 2 MSN-t használni?2008. nov. 11. 21:08
2/5 anonim válasza:
Van olyan,hogy a-patch.Azzal is meg lehet csinálni,nálam is müxik.Ki kell választani,hogy poligamy(multi msn).De 8.5-höz nem jó.Alapból nem tudja a messenger a többfelhasználos bejelentkezést egy gépen,a plussal sem.
3/5 anonim válasza:
plus nélkül nehéz lesz megoldani, de ha esetleg letöltenéd
mess. plus > beállítások > testreszabás > egyszerre több
amúgy bejelizel az msndről, felmész ebuddy-ra vagy myvip-re és egy másik címmel felmész onnan. egyszerű..
4/5 anonim válasza:
Aki használ VOS-t az tudja h akár 20x is beléphet az msn-re, persze más-más felhasználóként. (VOS = Virtual Operation System)
5/5 anonim válasza:
Nekünk egy gépünk van a párommal,s ketten külön msn-ezünk,mert 2 msn-t töltöttünk le.Csak a bejelentkezésnél váltjuk egymást.Szoval lehet.Töltsd le magadnak is,a párodnak is külön-külön.Nekem az a bajom,hogy isteni smiley-jaim vannak,de nem tudom átküldeni neki,mert csak szöveg lesz belőle..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!