Molaronka001 kérdése:
Steam felhasználó probléma!?
Figyelt kérdés
Próbáltam belépni a Steam fiókomba, de nem sikerült, mivel folyamatosan azt írta ki, hogy hibás jelszó/felhasználó, pedig mindig ugyanazt a jelszót használom. Leellenőriztem, hogy nincs e bekapcsolva a caps lock, vagy ilyesmi, de nem. Ezért meg akartam változtatni a jelszót, ám később kiderült, hogy még a felhasználó sem jó elméletileg, pedig jól írtam be azt is, mint mindig. Ezért e-mail címen keresztül lekértem a nevet és egy teljesen más felhasználót dobott ki. Megpróbáltam azzal belépni és sikerült, csak ugye egy számomra teljesen ismeretlen karakterbe, ahol nincsenek meg azok a játékok, amelyeket még régebben megvettem. Szóval mi lehet a probléma? Minden segítséget előre megköszönök.2019. máj. 11. 15:34
1/2 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény. Kiderült, hogy egy hacker feltudta törni a jelszavamat és használja a fiókomat. Bevallom, hogy egy kicsit tanácstalan vagyok. Mit lehet tenni ez ügyben? Előre is megköszönöm a segítséget.
2019. máj. 13. 18:03
2/2 anonim válasza:
Mindenképp írj a Supportnak! Néha szoktak tudni segíteni. Csinálj dgy másik fiókot, írd le nekik, hogy mi volt az előző fiók, neve, mail címe, stb., hogy be tudjanak azonosítani. Vagy próbálj nekik emailt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!