Hogy lehetne magyar nyelvű az Internet Explorerem? (Win7! )
Angol nyelvű Windows 7 op.rendszerem van,és automatikusan rajta volt az IE8,de az is angolul...Én szeretném magyarul használni,de hogyha felmegyek az IE (magyar nyelvű) honlapjára a letöltésre nem lehet rákattintani,hanem azt írja ki,hogy már fut a rendszer a számítógépen... És az IE-t úgy tudom,nem lehet letörölni a gépről :S Mit csináljak,hogy legyen magyar?
Egyébként van magyarul Firefoxom letöltve,de én az IE-t is szeretem,és szeretném magyarul használni!
Írd be a keresőbe a www.google.hu
Ezután Eszközök menű--Internetbeállítások--Általános--Kezdőlap beállítása,ott rákattintol a "Jelenlegi" gombra,majd "Alkalmaz" és kész.
A Microsoft honlapjáról sajnos nem lehet Win7-re IE8-at letölteni :(
Ezt a Language Tools-ot még keresem...
18:50 Mert nem tudom,hogy kell :D Hogy kell???? :-)
Én szeretem az Explorert :) De a Microsoft honalpján csak XP-hez meg Vistához van :S
Töltsd le a magyar nyelvi csomagot a Microsoft honlapjáról.
Vagy a következő updatenél amit Te is kezdeményezhetsz válaszd ki a Magyar nyelvi csomagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!