Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapom . Msi file indítás...

CaveGhosT kérdése:

Miért kapom . Msi file indításkor : “The system administrator has set policies to prevent this installation” hibaüzenetet?

Figyelt kérdés
A Calibre e-Book szerkesztő ebben adja meg a frissítést, eddig ment rendesen, de most állandóan ezt adja. a regedit HKEY_LOCAL....-ban már kipróbáltam "DisableMSI" beállításokat, eredmény ugyanaz. Nem értem ! Van valkinek ötlete mert már nem tudok mit kitalálni !

#.msi
2019. ápr. 29. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Adminisztrátorként futtasd az Msi-t. Jobb klikk a fájlon, és futtatás rendszergazdaként.
2019. ápr. 29. 19:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam legelőször! Ennél jobb klikkel nincs olyan opció! Minden máshol van. Ezen csodálkoztam a legjobban mert a saját gépemen még a "guest" is admin jogokkal van mivel egyedül én használom ! A System restore sem segít! Ezért értetlenkedem. Ha uninstallálom akkor nem bizos, hogy engedi újra feltenni. Az .msi a Microsoft saját tömörített telepítő cucca azt tudom.
2019. ápr. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!