Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vajon miért csinálja ezt a...

Vajon miért csinálja ezt a windiws? Egyáltalán miez?

Figyelt kérdés
szoval mikor kikapcsolom a gépem, mielött leállna, szoval eltűnne az asztal, kiirja, hogy a css.exe alkalmazás nem lett leállítva az alkalmazás leállításához kattintson az OK gombra. szovalhha rákattolok, akkor kiirja ugye h beállítások mentése, windows láll, magyarul kikapcsol. de az a poén hha nem kattolok semmire akkoris..XDD ez mitöl van? vagy milyen alkalmazás ez? eddig még semmi probléma nem volt, és már sokszor csinálta... de minden leállításnál.. kööszi a válaszokat
2010. júl. 5. 23:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok annyira hülye azért, csak nem akartam ennyi mindent megcsinálni, csak hogy mi lehet ez, mert tnap este megnéztem és olyan ir, ki hogy az alkalmazás incializálása nem megfelelö. meg nem vagyok kiváncsi a veszekedéseitekre hogy meik virusirtó jó, és meik szar. ennyi...
2010. júl. 6. 11:58
 12/17 A kérdező kommentje:
és most megcsintem norb23 tanácsát. mert mégis csak kiprobáltam, h ne hülyézzetek itt le, és nincs ott az alkalmazás ami elöl ki lehet pipálni...
2010. júl. 6. 12:09
 13/17 A kérdező kommentje:

végeztem egy gyors keresést a rendszermappákban, és azt találtam, hogy ez egy config fájl, illetve alkalmazás. mert több találat is született és legtöbbjük a WINDOWS/microsot.NET/Framework/ *egy számsor betűkkel*

na akkor mi is ez?

2010. júl. 6. 12:34
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

tessék, megtaláltam... CSC.exe és nem css, véletlen elírtam...-.-

2010. júl. 6. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:

egyébként ez valami tűzfalas dolog lehet mert mióta újat tettem fel, azóta ilyen...

szóval ötletek? ez baj lehet, hha ezt kiirja a gépem??

2010. júl. 6. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Hali

Én soha nem "hülyéztelek le", szóval csak tippet adok, ahol el lehet kezdeni ezt a dolgot, de ha tudod előtte mit telepítettél fel a gépre, és valószínűleg az zavarhatott be a rendszerbe, és akkor gyakorlatilag felesleges a kérdés...

Rendszer visszaállítás megoldja 2 perc alatt,feltéve ha be van kapcsolva :)

2010. júl. 6. 16:32
 17/17 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem te voltál de tényleg köszi, szoval akkor ez nem vírus..és ahogy elnézem károsodást nem fog okozni =)
2010. júl. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!