Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Driver ilqr not less or equal...

Driver ilqr not less or equal kékhalál?

Figyelt kérdés
Ez miért van? Videót néztem nem is egyet, de akkor is eljátsza.

2019. ápr. 28. 15:10
 1/3 DjImipapa ***** válasza:

Ezerféle oka lehet, azaz így lehetetlen megoldani....lásd:

Helytelenül konfigurált, régi vagy sérült eszközillesztők. (nagyon gyakori)

Sérülés a Windows beállításjegyzékben egy nem régi Windows-szoftvertársítás módosítása miatt (telepítés vagy eltávolítás).

Vírus, vagy kártevő szoftver okozta azt a fertőzést, mely megrongálta a/az Windows fájlt, vagy a kapcsolódó Windows Operating System program fájlokat.

Az illesztőprogram összeütközése új hardver telepítését követően.

A/az Windows Operating System. termékhez társított és telepített szoftver vagy meghajtók telepítése után megsérült vagy eltávolított rendszerfájlok.

Hiba 0xA kék képernyő, amit a megsérült merevlemez okozott.

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP hiba a memória (RAM) sérülése miatt.

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL kék képernyő hibák oka többféle hardver-, belső vezérlőprogram-, illesztőprogram- vagy szoftverprobléma lehet.

2019. ápr. 28. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a STOP számot, amit mellé ír, keress rá, akkor talán rájössz a hiba okára.
2019. ápr. 28. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mentek a pacsik
2019. ápr. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!