Mi a véleményetek az Infoora. Ml helyreállító csomagrol?
Figyelt kérdés
Biztonságos azt használni, tényleg működik mert kéne sűrgősen egy ilyen "rendszer". Ha van ennél jobb kérlek írjátok le nekem :D Előre is köszi a válaszokat2019. ápr. 24. 15:28
1/8 anonim 

válasza:

2/8 A kérdező kommentje:
Akkor inkább töltsem le annak az egyikét amit te linkeltél?
2019. ápr. 24. 15:58
3/8 anonim 

válasza:

Én inkább az említett eszközöket javasolnám.
Ezeknek már több verziójuk volt, több éve elérhetőek, deklaráltan ingyenes és szabad szoftvereket tartalmaznak (pontos verziómegjelöléssel), ellenőrizhető az oldalon elérhető ellenőrzőösszegük segítségével.
4/8 anonim 

válasza:

Pláne - ahogy nézem (Linux alatt kicsomagolva a .7z, .iso és a boot.wim archívumokat) - shareware/trialware programok illegális licencekulccsal megspékelt változatát tartalmazza.
5/8 A kérdező kommentje:
És a #1 által írtakból melyik a legjobb?
2019. ápr. 24. 16:57
6/8 anonim 

válasza:

A Hiren's Boot CD PE WinPE alapú, tehát grafikus felületű Windowsos alkalmazásokat tartalmaz, az Ultimate Boot CD DOS alapú, szóval inkább parancssoros alkalmazásoknból áll, a System Rescue CD meg Linux alapú.
Ha nagyon Windows-specifikus dolgokat akarsz matatni, akkor a Hiren's Boot CD PE-t javaslom
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Ezt le is töltöttem. Bootoltam róla és telepítés nélkűl elindult a win10 :D. Mindenkinek köszönöm a segítségét. (Jár a zöld kéz :D)
2019. ápr. 24. 18:19
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek jár a zöld kéz :D
2019. ápr. 24. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!