Compaq 7500 régi monitor driver illesztőprogram hol lehetne letölteni?
Factory Preset Resolution Modes:
1280 x 1024 / 60 Hz (natív)
1024 x 768 / 75 Hz
1024 x 768 / 85 Hz
800 x 600 / 75 Hz
800 x 600 / 85 Hz
720 x 400 / 70 Hz
640 x 480 / 60 Hz
640 x 480 / 75 Hz
640 x 480 / 85 Hz
Ezeket a frekvenciákat tudja a monitorod. Mint látszik, a natív felbontása 1280x1024 és ezen a felbontáson csak 60 Hz-t tud. Ezen sajnos semmiféle illesztőprogram nem segít. Ha visszaveszed a felbontást 1024x768-ra, akkor a táblázat szerint akár 85 Hz-t is be tudsz állítani.
hiába állítom be 1024x768 ra a felbontást akkor se adja elő hrz állítási lehetőségeket ugyanúgy csak hogy alapértelmezett hardverbeállítások használata
tehét szerintem ahoz csakk ellene a vezértlő program hogy ezeket előadja és akkor 1280 nál csak 60hrz t adna elő
Mindenekelőtt ki kell derítened, hogy nvidia, vagy amd videokártya van a gépben. Az sem lenne baj, ha a gyártót ki tudnád deríteni. Ha ez megvan, akkor a gyártó honlapjáról letöltheted a megfelelő meghajtóprogramot és ennek telepítése után már be tudod állítani a kivánt frekvenciát.
Bár én meggondolnám egy lapos vásárlását. A hardveraprón 3-5k között már kapsz használható 17 colost és nem lesz több ilyen "szemkáprásztató" problémád.
Eszközkezelőben mi szerepel a Videokártyák kategóriában?
Ha általános Microsoft vezérlő, akkor még nincs driver telepítve, - a Hardverazonosító alapján keresgélnék:
Windows 7-ig például a PowerStrip programmal lehet egyedi felbontásokat és frissítéseket is beállítani. (a kártya illesztőprogramja korlátozhat, ekkor másik driver verziót is érdemes kipróbálni)
Egy maroknyi még régebbi kártyát csak a program 2.78 verziója támogat:
Talán Windows 98 idején használtam utoljára, így már nem emlékszem pontosan, hogyan kell használni.
Elsőre ezt találtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!