Mi lehet a probléma, hogy újraindul a gép 1-2 program miatt? (Részletesebben lent)
Van egy Photoshop és egy Lightroom programom.
Leginkább a Photoshop miatt újraindul a gépem, de úgy, hogy ha a Layerek feletti listában ahol vannak az átfedés meg az ilyen opciók, ott rámegyek valamelyikre de rá se kattintok akkor újraindul a gép. Régebben a bármilyen "Blur" dolgoktól is ezt csinálta. SSD előtt, SSD után, 2 rendszertelepítéssel ezelőtt és az után is ezt csinálja. Annyit megtudtam hogy Distributed COM a hiba (10016), amikre találtam videókat, de semmi sem oldotta meg a problémát.
Regeditben is megcsináltam és beállítottam az engedélyeket, Komponensszervízben is megcsináltam amit kellett, és sehogyan sem jó már 1 éve..
Lehet hardveres a probléma? A laptopon nem hiszem hogy csinálja, max a túlmelegedés miatt de az mellékes.
Ez a konfigom:
AMD Athlon II X4 635 processzor
2x8GB DDR3 Corsair Vengeance 1866Mhz ram
Xilence 600W táp
GA-770T-D3L 1.0 alaplap
Kingston UV400 240GB SSD
Western Digital 500GB Blue HDD
MSI GTX 750 Ti 2GB OC TF videókártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!