Hogy lehet egy filmnél a hozzárendelt feliratot átállítani véglegesen?
Te egy .mkv fájlról beszélsz.
Az MKV Toolnix ban lehet a feliratokat "defaultra" állítani, és egy strart muxinggal új .mkv fájlt hozol létre az új beállításokkal.
En lehet rosszul tettem fel a kerdest?
A lenyeg annyi, hogy angol felirat van csatolva a filmhez. Le lehet venni, hogy ne menjen alul a felirat, ezt meg tudom csinalni.
A problema ott van, hogy a felirat idozitese nem jo, tudom idoziteni ha megy a film, ezzel sincs baj. De az idozitesem csak addig jo, mig megy a film. Kinyomom es ujra benyomom akkor mar ujra visszaallt a rossz idozites.
Szal ezt az idozitest kellene allandora beallitanom, de nincs kulon feliratfajl amin ezt vegre tudnam hajtani.
Subtitle Workshop ezzel szoktam néha állítani a feliraton, (Másolat legyen az eredetiből, ha valamit elrontasz!)
Az is lehet csak fps gond van. Megnézed a videód tulajdonságainál, mekkora az fps, arra állítsd az srt-det. Kicsit macerás dolog.
na itt az én bajom: nincs külön srt fájl a film mellett. csak az mkv.
Ha lenne srt-m akkor sima ügy lenne, azt tudom állítani én is a subtitle workshopommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!