Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fifa 07 VS. Windows 10....

Fifa 07 VS. Windows 10. DirectX Hiba?

Figyelt kérdés

Üdv!

Windows 10-es rendszeren nem tudok játszani a FIFA 07-el (Tudom, nem egy mai játék, de szeretem a régi játékokat, és nem ez az egyetlen, ami nem megy 10-esen)

Na szóval már a telepítő kiírta, hogy nincs DirectX.

A CD-n mellékeltet nem lehet felrakni, mert mnás van frissebb...

Leszedtem a DirectX Redistibutable pakkot, felraktam, de így is kiírja, hogy incs DX telepítve (WTF??)

Kicsit keresgélve találtam egy kiskaput "setup.exe -dxinstalled"

Működik, a játék sikeresen települt, de indításnál megint nem látja a DirectX-et, és itt már a "DXINSTALLED" sem működik...

Valahogy meg lehet oldani, hogy tudjak "nosztalgiázni" Win10 alatt? (Win7 alatt minden zokszó nélkül ment a játék)

2019. ápr. 16. 02:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Telepítsd a directX9 frissítést: [link]
2019. ápr. 16. 03:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszike! Ezzel működik (Máshonnan szedtem le korábban egy DX Redist csomagot, elvileg az is 9.0C volt, de azzal nem ment sehogy.

Ezt felraktam, majd a játék indulásakor kérte, hogy telepítsem a DirectPlay szolgáltatást (Eddig ezt se írta ki), majd 1 perc alatt végzett, és elindult a játék

Köszike mégegyszer, természetesen ment a ZÖLD

2019. ápr. 17. 02:08
 3/4 Viktor95 válasza:
És hova helyezted a directx programot hogy működjön a játék hozzá?
2024. ápr. 8. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Sehova. Simán feltelepítettem.
2024. jún. 12. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!