Fifa 07 VS. Windows 10. DirectX Hiba?
Üdv!
Windows 10-es rendszeren nem tudok játszani a FIFA 07-el (Tudom, nem egy mai játék, de szeretem a régi játékokat, és nem ez az egyetlen, ami nem megy 10-esen)
Na szóval már a telepítő kiírta, hogy nincs DirectX.
A CD-n mellékeltet nem lehet felrakni, mert mnás van frissebb...
Leszedtem a DirectX Redistibutable pakkot, felraktam, de így is kiírja, hogy incs DX telepítve (WTF??)
Kicsit keresgélve találtam egy kiskaput "setup.exe -dxinstalled"
Működik, a játék sikeresen települt, de indításnál megint nem látja a DirectX-et, és itt már a "DXINSTALLED" sem működik...
Valahogy meg lehet oldani, hogy tudjak "nosztalgiázni" Win10 alatt? (Win7 alatt minden zokszó nélkül ment a játék)
Köszike! Ezzel működik (Máshonnan szedtem le korábban egy DX Redist csomagot, elvileg az is 9.0C volt, de azzal nem ment sehogy.
Ezt felraktam, majd a játék indulásakor kérte, hogy telepítsem a DirectPlay szolgáltatást (Eddig ezt se írta ki), majd 1 perc alatt végzett, és elindult a játék
Köszike mégegyszer, természetesen ment a ZÖLD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!