Miért nem aktiválódik az eredeti Office 2016?
Pár hónapja megvárásoltam a Windows 10 Pro-t és az Office 2016-ot egyszerre (volt egy ajánlat, hogy együtt potompénzért meg lehet várásolni).
Megkaptam a kódokat, működtek is rendesen. Viszont azóta lett egy vadonatúj számítógépem, amire feltelepítettem a Windows 10-et, ami magától aktiválódik is, viszont ezeket az üzeneteket kapom:
Így gondoltam, hogy csak egy gépre lehet feltelepítve a program, úgyhogy elővettem a régi gépemet, és uninstalláltam róla (kvázi formázással egybekötve az egész gépet újratelepítettem).
Visszakapcsoltam az új gépet, de a hiba még mindig fennállt. Uninstalláltam az új gépről az Office-t, majd újra letöltöttem a vásárlákor kapott linkről, de ugyanazokat a hibaüzeneteket kapom.
Esetleg valaki valamilyen megoldást tudna javasolni? Lehetőleg neegy alternatíva legyen. Szeretem az Office-t használni, és hát ha nem is olyan sokat, de azért fizettem érte.
A segítséget és az esetleges megoldást előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!