Miért nem elérhetőek a gépem energiagazdálkodási lehetőségei?
Figyelt kérdés
A gond az lenne, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeim egyáltalán nem elérhetőek már valamiért a laptopomon. Eddig fel sem tűnt, de ha lehúzom töltőről akkor át szoktam állítani. Azt írja, hogy: "Az energiaséma adatai nem érhetők el. Az RPC kiszolgáló nem érhető el." Eddig mindig működött, és nem állítottam rajta semmit. Eredeti windows 10-es rendszerem van.
Itt vannak képek a szolgáltatásokról, amiket ezen a néven találtam. Mint látjátok mind aktív, viszont van egy olyan, hogy "erergiagazdálkodás", és azt nem tudom elindítani valamiért.
2019. ápr. 12. 15:19
1/1 Com válasza:
Szerintem azért nem érhető el, mert a töltőn van.
És pluszban 100%-ra fel van töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!