Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám megtanulni...

Hogyan tudnám megtanulni használmi az Adobe programokat? 17/f

Figyelt kérdés

Már régóta meg szeretném tanulni, nézegettem YouTube-on videókat meg minden, de abból nem sok dolog maradt meg a fejemben.

Van egy 19 éves haverom, ő villanyszerelőnek tanul, de az mellett itt az egyik falusi kis üzletnek csinál szórólapokat.

Mármint ő megkapja a listát hogy mik lesznek akcióban, azt összerakja InDesig-ban, megtervezi meg minden aztán küldi nyomtatásra a nagybátyjáék cégébe.

Minden héten csinálja, csütörtök estig befejezi és küldi nyomtatáaba (kb 600 darabot), péntekre az kész, és szombaton valaki kihordja.

Azt mondta hogy nem nehéz az, akár melyik laikus meg tudja csinálni.

De ahogy egyszer néztem ő nem csak indesigben rakja össze, mellette használja a Photoshopot és az Illustratort is, körbevágja a termékek képeit, ha kell javít a szineken, minőségen...

Mondta hogy ő sem értett egyikhez sem, de érdekli őt és megtanulta. Amit nem tud megkeresi neten és az alapján csinálja, legközelebbre már tudni fogja magától is.

Én hogy tudnám megtanulni? Nekem nincs semmi ilyen munka amit csinálhatnék, azt mondta ha megtanulom még jól is jönne, mert ha ő kirándul vagy nincs otthon csinálhatnám helyette,az akkori napért odaadná a pénzt

2019. ápr. 11. 15:41
 1/2 tabaki ***** válasza:
Úgy van, ahogyan a haverod mondja. Csinálni kell, mert ha csak bámulod a Youtube-on, egy perc alatt kiesik a fejedből. A vázolt szinten tényleg csak néhány alapfogás kell, ezeket napok alatt begyakorolhatod.
2019. ápr. 11. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz, csinálni kell, ez se sokkal bonyolultabb, mint a műkörömépítés vagy a vakolás. Videó, könyv csak akkor hasznos, ha rögrön nekiállsz és csinálod. Nem csak másolod, amit ott van, hanem kísérletezel vele, célokat tűzöl ki magadnak.
2019. ápr. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!