Kiszámoltátok már hogy mennyibe kerülne ha az összes szoftvert meg kellett volna venni ami fut a gépeteken?
Figyelt kérdés
Nekem nincs sok cucc most fent de így is 1207000.-2010. júl. 5. 00:13
2/9 anonim válasza:
1 millió? Ha Photoshop, Corel, AutoCad, Office Enterprise dolgokkal nyomulsz ne csodálkozz.
Átlagfelhasználónak nem hiszem, hogy milliós tétellel kellene számolni, sok program helyettesíthető ingyenes verzióval. Egyébként tényleg irreálisak az árak az átlagembernek.
Kíváncsiságból végignéztem, azzal, hogy nem használom az itthoni gépem munkára csupán 82500 Ft. :)
3/9 anonim válasza:
Hát nem, de elég sok az biztos, fotóbolt= 250ezer csak... :D
3D modellező 500-600 ezer :D és még alig csináltam valamit ;)
4/9 anonim válasza:
Nem számoltam össze mindet de a legdrágább az 4699 USD
5/9 anonim válasza:
Most az illegális, vagy a legálisan ingyenes szoftverekre gondolsz? Mert én annak idején megvettem az XP-t és a többi (nem kevés!) szoftverem ingyenes és nem sok minden van, amit nem tudok velük megcsinálni. (Persze, ha játék mániás vagy, akkor a kérdésedben azt kell volna írni, nem pedig szoftvert!)
6/9 anonim válasza:
1 új játék 12k akkor is rengeteg kéne, ha 1 millát összehoz vele az ember. :D
7/9 anonim válasza:
30.000 és kivételesen legális... Win7.
Mindenből ingyenes alternatívát használok..:)
(Fájlkezelő, office, vírusirtó, stb..)
9/9 anonim válasza:
0 huf
Ubuntu 10.04 -ingyenes
OpenOffice -ingyenes
GIMP -ingyenes
cd/dvd író programok meg egyéb hasznos dolgok integrálva vannak az Ubuntuba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!