Ennek van akadálya?
Sziasztok!
A mai napon láttam, hogy van egy játék csomag steamen, aminek az eredeti ára: 235 EUR. Ez akciós, pár napig 14 EUR.
HA EGY ÚJ STEAM FIÓKOT CSINÁLOK, ÉS MEGVESZEM, MAJD A LEÉRTÉKELÉS UTÁN ÉRTÉKESÍTEM A PROFILT, ESETLEG A TELJES ÁR FELÉÉRT,VAGY 3/4-EDÉRT, AKKOR EZ MŰKÖDHET SZERINTETEK?
ÉRDEMES MEGPRÓBÁLNI? HOL PRÓBÁLJAM ELADNI? EBAY? STEAM FORUM?
LEÍRÁS:
A Borderlands: The Handsome Collection tartalma:
A jelentős kritikai sikereket arató BORDERLANDS 2 és a BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL egy csomagban
Tartalmazza a két játék összes bónuszbővítményét, több száz órányi plusz játékmenetet biztosítva verhetetlen áron*
Kooperatív játék akár 4 fővel online
*A Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel játékhoz 2017. december 31-ig kiadott összes letölthető tartalommal.
Nem életképes az ötlet. Egyrészt azért, mert tilos a fiók eladása és bannolhatják az egészet, másrészt azért, mert az eredeti tulajdonos bármikor visszaszerezheti a fiókját (e-mail, jelszó átírása utána is), így hülye aki egy olyan fiókért fizet amihez a hozzáférést bármikor elvehetik tőle.
Emiatt hiába 235 eurós a fiók összértéke, én 10 eurónál többet biztos nem fizetnék azért hogy hozzáférést kapjak egy tiltott módon kapott fiókhoz. És más sem fog. Ez a kereskedelmi forma emiatt halott, mert nem éri meg egyik félnek sem.
Másrészt pedig nem tudsz nyereséget csinálni belőle, mivel nem kizárólag neked adták ennyiért, hanem bárkinek aki megvette. Tartalom eladásánál (legálisan kulcs lenne a formája) pedig nem az aktuális ára számít, hanem a mindenkor legolcsóbban adott ára az alku kiindulási alapja, és onnan csak lefelé megy az ára.
Hiába volt 235 euró a teljes ára (lehetne akár 1000 is), mivel 14 euróért adták legolcsóbban, te 14 fölött nem tudod eladni. A tiltott fiókszerzés kockázata miatt én még ennek felét vennem alapjául, 7 eurónál többet nem éri meg kockáztatni a vétellel, mivel a fiók korlátozás nélkül bármikor visszakérhető a support segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!