1. Milyen szoftverletöltő oldalak vannak? 2. És onnan tudnék leszedni ilyet? (Lent)
1.Gondolok itt ienre hogy szoftverbazis.hu.(tudtam többet is de elfelejettem a nevüket:S
2.Ami az új gép üzembehelyezéséhez kell(audióeszközök,videó/zenelejátszók,iróprogramok,és hasonlók 1 csomagban,kb 1GB méretben.
Le lehet valahonnan tölteni iet,vagy mien címszóval keressek rá a neten?
Mert nemsokára új géphez kéne,és addig ráraknám 1 pendrivera,hogy ne akkor kelljen vele vacakolni.
Köszi
Köszi az oldalakat,ezek feljetettem el:D
Én Pl K-Lite kodek pakk,VLC,KPLayer,Opera,ImgBurn,Daemon Tools meg hasonlók vanak 1 pakkban.
A Drivereket nem is akartamlszedni:D
Szerintem te ilyenre gondolsz.
De ha rám hallgatsz,akkor inkább kiguglizod az összes szoftvert,a hivatalos oldalukról szeded le,és egyenként telepíted te magad manuálisan.Időigényes tudom,de így valóban olyan lesz,amilyennek te szeretnéd.
A ninite.com azt írja,hogy toolbarok nélkül,az operációs rendszer alapértelmezett nyelvén telepíti a szoftvereket.Na ez nem feltétlen,nem minden esetben igaz.
Inkább a gyártó oldaláról. Ott találsz többféle verziót, több nyelvet, pontos leírást, és garantáltan a legfrissebbet szeded le.
Drivert kizárólag a gyártó oldaláról. Megadod a típusszámot, az oprendszert, esetleg nyelvet, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!