Nem enged be a Facebook. Valaki segítene?
Sziasztok
Egyik napról a másikra a Facebook fiókom biztonsági ellenőrzést kért. Ott a telefonszamom ami teljesen korrektül van odairva és erre kéne kapnom egy 6 számjegyű kódot amivel igazolnam magam.. De nem kapok semmiféle kódot.
Nem vagyok letiltva mivel nem írja ki hogy le lennék de be sem enged a fiókba mert rögtön ezt a 6 jegyű kódot kéri.. A barátaimnal pedig eltűntem a fbrol messengeren pedig mintha letiltottak volna őket.
Valami valami ötlet?
"Nem vagyok letiltva"
De, le vagy. Csináltal valamit, amit nem kellett volna.
Vagy más csinált valamit a nevedben, amit nem kellett volna.
Amit kellett volna: bekapcsolni a 2lépcsős azonosítást, hogy ne légy feltörve...
Mit kell tenned most?
Először is futtass végig egy víruskeresést a gépeden. Jó eséllyel valami féreg átvett néhány funkciót a böngésződben, és dolgokat írkált valahová.
Nézd meg az emailjeid. Mármint amelyikről regeltél FB-ra.
a letiltásokról/felfüggesztésekről jellemzően küldenek üzenetet, amiben az is benne van, hogy miért tiltottak le ("gyanús tevékenység" a jellemző válasz), és mit tény, hogy feloldják.
Amúgy meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!