Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Blender-t szeretném elsajátíta...

Nessy25 kérdése:

Blender-t szeretném elsajátítani. Van itt olyan aki Budapesti ért hozzá, igazán, és adna nekem esetleg magánórákat? Természetesen nem ingyen.

Figyelt kérdés
Sulikat nem igazán találtam hozzá, videókat azt igen, de biztos, hogy lenne kérdésem, valamit nem értenék, akkor meg feleslegesen fizetek oktató videóért, ha utána elakadok az elején. Budapesten élek, heti egy-két alkalomra gondoltam, természetesen fizetnék érte.

2019. márc. 25. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen van, de nem hatalmazott fel, hogy kiadjam a nevét.
2019. márc. 25. 10:52
 2/6 DjImipapa ***** válasza:
Keresd itt a csoportban Tabaki kollégát. Bátran mondhatom, virtuóz!!!:)
2019. márc. 25. 10:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen csoportban?
2019. márc. 25. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
megtaláltam a weboldalt köszi.
2019. márc. 25. 10:58
 5/6 tabaki ***** válasza:

Khm...

Itt szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre, de óraadást nem tudok vállalni. Esetleg próbálkozz nulla1 kollégánál. Sejtelmem sincs róla, neki lesz-e szabad kapacitása ilyesmire, az imponáló tudása mindenesetre megvan hozzá.

2019. márc. 25. 21:07
 6/6 tabaki ***** válasza:

+ Bocsánat, de nulla1 személyéről semmit sem tudok, csak az itteni ténykedése alapján javasoltam. Alighanem gyenge lábakon áll az a feltételezésem, hogy minden ember Budapesten lakik, úgyhogy a bizonytalan tippnek ez a része is tisztázandó.

DjImipapának köszönöm a bizalmat, és ezeken az oldalakon igyekszem is megfelelni neki. Sajnos, több nem fér bele.

2019. márc. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!