Steamcmd segítségével létrehoztam egy szervert, amit kellene hogy mutasson a játékban de nem mutat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A Hurtworld nevű játékhoz csináltam YouTube video alapján, de nekem nem adja be a játékok belül a csinált szervert.
Azt írták többen, hogy a router port beállításnál nézzem meg.
De nem tudom mit kell nézni, illetve hogy érjem el azt az oldalt.
2019. márc. 24. 20:25
1/1 anonim válasza:
A router-ed alján van egy kis cimke amire rá van irva egy IP cim. Azt beirod egy böngésző keresőjébe.
Általában ez szokott lenni:
192.168.1.1
Itt találsz Router portokat általában Port Forwarding néven. De ha nem értesz hozzá inkább ne kezdj ilyenekbe nem rosszból. Egy szerver készitése nem egyszerű ahogy azt mindenki elképzeli. Youtube tutorial ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!