Operàciòs rendszerek hackelèshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudtok mondani nekem hackelèsgez operàciòs rendszereket?
Köszi a vàlaszokat!
:)
2019. márc. 17. 12:20
2/16 A kérdező kommentje:
Nem kell ìrni ha ùgy sem tudsz normálisan válaszolni :/
2019. márc. 17. 12:47
3/16 anonim válasza:
Nincs ilyen. A kali linuxon van pár elotelepitett program de bármelyik linuxra felteheted. Kb 6 percnyi meló van előre megcsinalva.
De ezt gondolom tudod, mert ez az alap alapjanak az alapja
4/16 DjImipapa válasza:
P....csfej!!! Bűncselekményhez kérsz segítséget, és még neked áll feljebb,....hova süllyedt a világ....
5/16 anonim válasza:
Ugya, szerinted mit tud csinálnii?
6/16 anonim válasza:
Windows 7
Windows 10
Linux (bármelyik)
Mondjak még?
7/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a vàlaszokat (az értelmes vàlaszokat) ùgymond jàrtas vagyok màr a dologban de azèrt tettem fel ezt a kèrdèst hogy bővìtsem az ismeretem és ez nem azt jelenti hogy bűncselekmènyeket szeretnék csinálni egyszerűen megfogott ez a tèma ès kèsz ennyi. (És nem kell ronda szavakat ìrni csak magadat minősìted minden válasszal) Köszönöm! Ha tudtok valaszoljatok minnèl többen a kèrdèsre mert szeretnèk többet tudni erről a tèmàròl!
2019. márc. 17. 20:49
8/16 Ozmium42 válasza:
Vigyázzatok, titeket is meghackel, úgymond járatos a témában.
10/16 tabaki válasza:
Csakis Kali Linux. Halálfejes háttérképpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!