Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan töröljem le a Quick...

Hogyan töröljem le a Quick time-t?

Figyelt kérdés
Ez egyik haverom felrakta nekem pedig én mondtam nemkell.Azóta sehogysem tudom letörölni.Így nemtudok zenéket letölteni néhány oldalról mert a lejátszás elkezdi lejátszani a zenét nempedig letölteni .Nincs neki uninstal-ja.A programfiles-be meg megpróbáltam letörölni a mappáját de akkor sem ment a letöltés mert a Quick time hibát írt ki.Van valami progi amivel letudnám szedni vagy valahogy?A "Your Uninstaller! 2008"-at próbáltam de abban nemjelenik meg ez a progi.
2008. nov. 9. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
start/beállítások/vezérlőpult/ programok telepítése és törlése. ott keresd meg, és felajánlja az törlést.
2008. nov. 9. 23:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj hogy nincsen közte.Több ezerszel már átnéztem és nincs.Ez a legnagyobb gondom.
2008. nov. 9. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik olyan, hogy REVO uninstaller. Szoftverbázisról (vagy ahol fent van) töltsd le, és azzal próbáld meg!Az még az esetleg unistallált fájlok maradékát is kitakarítja a gépből!
2008. nov. 10. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is használom a revo-t,leginkább csak azt.De sajna könnyen lehet,hogy amit a windows beépített eltávolítója nem lát,azt a revo sem.Esetleg próbálkozz ezekkel:

Start menü,minden program,ott kikeresed a quick time-t,ott pedig uninstall.De az is lehet,hogy ott sem találod.

Azt is lehet,hogy sajátgép,helyi lemez c,program files,ott kikeresed,hogy melyikben van a quick time,és ott keresed ki az uninstallt.

Lehet,hogy ott sincs,akkor próbáld meg manuálisan törölni az egész mappát.

Ha nem engedi,akkor valszeg megy a háttérben.Indítsd újra a gépet,próbáld újra.Ha akkor is megy,akkor valszeg az automatikusan induló programok közé tartozik.Akkor próbálkozz esetleg ezzel:Alt+ctrl+del.Felugró ablakban folyamatok,kikeresed,leállítod.Újra megpróbálod manuálisan törölni a mappáját.Ha ez sem megy,akkor nemtom.Egy windows újrarakás tuti segít,de ezért egyáltalán nem érdemes.Ha amúgy is időszerű más okok miatt,akkor hajrá.Úgy tuti el fog tűnni végleg a p*csába...

2008. nov. 10. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Még valami:most,hogy rendesen végigolvastam a kérdésed(bocsánat,hogy csak most),azt látom,hogy már letörölted a mappáját.Lehet,hogy a registrydben még benn van,akkor futtasd a ccleaner nevű progit(szoftverbázison fenn van),annak is a rendszerleíró gombját,hátha az segít.Bár nem nagyon hiszem,de ártani tuti nem ártasz vele.Nagyon jó kis takarító progi(free)...Lehet,hogy azon az oldalon,ahol le akarsz tölteni,ott így lehet csak,olyan formátumban van,hogy a quick time tudja lejátszani.Vannak ilyen oldalak,ahol ha a linkre kattintasz,akkor nem a firefox ablaka ugrik elő,hogy mit akarsz tenni,hanem előugrik egy quick time ablak.Ami most nálad már nem lehetséges,mert letörölted.De azt hiszem,ha nincs quick time,akkor elindul egy másik lejátszó progi,legalábbis alapbeállításon így van.Új rókában már asszem van beépülő plugin is,az segít lejátszani.Esetleg azzal próbálkozhatsz,hogy jobb klikk a linken,aztán hivatkozás mentése funkció,lehet ez müxik.Ha korábban jól működött azokon az oldalakon a letöltés,akkor azt javaslom,telepítsd újra a rókát(a hármast),mert lehet,hogy a quick time,abba is beépült,elállított benne valamit.Könyvjelzőidre,jelszavaidra vigyázz!!!
2008. nov. 10. 01:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Letöröltem a mappát de viszaálítottam mert az még rontott rajta.Kiprobálom a progit amit mondtatok köszi
2008. nov. 10. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
A progival sikerült.Köszi minden választ
2008. nov. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!