Most ezzel a hangkártyával nem lehet rögzíteni hangokat?
Sigmatel Hight definition audio a neve a hankártyámnak és semien program nem látt rajta egy olyan eszközt amit kiválasztok és rögzíti a rajta keresztül ment hangot ami egy másik lejátszóból származna.A windows ismeri magától is windows 7 van fent. de letöltöttem a drivert dell nek az oldaláról, de semmi több eszköz. Csak vonalbemenet van ami a hátsó mikrofon dugót használja. van még egy mikrofon az meg a gépházam elejére kivezetet mikrofont dugót használja.Kellene lenni egy harmadik dolognak ami sehogy nincs.
letiltott eszközt is néztem ugyse adja ki és leválasztottat is.
itt egy kép
Az én hangkártyám se tudta, hiába kerestem, de van rá megoldás.
Audacity-t töltsd le, ott a beállításoknál a felvételnél a hangeszköz kiválasztásánál olyan is lesz, hogy (loopback), na, valószínűleg az fog kelleni.
Próbálgasd végig az eszközöket amelyeket ott látsz, hogy melyikkel lehet rögzíteni a hangkártyán átmenő hangot.
Megnéztem pontosan, Audacity-ben Edit menü, preferences, Devices, recording device:
Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz) (loopback)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!