Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudok ingyen letölteni...

Honnan tudok ingyen letölteni egy jó videoszerkesztő programot?

Figyelt kérdés
Youtube-ra szeretnék alkotni 1-2 videot, de a windows movie maker valamiért nem engedi, hogy beszúrjam a videóim a programba.
2008. nov. 9. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van CD-n amatőr programom, ha kell, megnézem, hogy tudok-e csinálni vele valamit úgy, hogy feltegyem netre és letöltsd, megpróbáljam?
2008. nov. 9. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

No, lett egy jó nagy fájlom telepítő cd-ből, úgyhogy a rapidshare nem fog menni, hacsak nem darabolom fel. Úgyhogy ha megmondod, mi jobb neked, akkor átveheted ezt, ez egy teljes program, amatőr, nem profi, de jól használható, és főleg nincs tele vírussal vagy korlátozásokkal, mint a netről letölthető verziók.

Úgyhogy, ami jobb számodra, döntsd el:

1. torrent vagy DC (egyben)

2. lime wire (egyben)

3. rapidshare (6 részre darabolva, egyesíteni kell)

2008. nov. 9. 22:56
 3/12 A kérdező kommentje:
ezek nem letöltő programok? Bocs de ehhez hülye vagyok :)
2008. nov. 9. 23:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van letölthető is, de szerintem azok nem annyira jók ebben a kategóriában. Videoszerkesztéshez nem biztos, hogy mindegy, mit használsz. Ez nem olyan, mint egy vírusirtó. A legjobbak, az Adobe premiere vagy az Avid, azok is eredetiben többszázezer forintokba kerülnek, úgyhogy nem hinném, hogy a letölthetők olyan jók, illetve amik jobbak, azok nem biztos, hogy teljes verziók. Amit én most megcsináltam, az a Pinacle studio, de ami neten letölthető ebből, az shareware, vagyis vagy részlegesen használható, vagy időkorlátos. Nekem pedig itt van a telepítő, betömörítettem, eredeti serial hozzá, nem kell vadászni.
2008. nov. 9. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Átküldöm szívesen, ha kell, csak szólj, milyen verzióban tudod átvenni így neten. Öcsém gépén van torrent, nekem van lime wire, ezeken meg tudjuk osztani, felmész, megkeresel minket, és letöltöd, vagy feldarabolom 6 részre, feltöltöm a rapidshare oldalra, letöltöd, és összerakod.
2008. nov. 9. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező szerintem nem érti,hogy mit akarsz:)Szerintem inkább linkeld be ezeket valahonnan,biztos feltette már más is a netre.Belinkelném én is,de láma vagyok a videoszerkesztésben,nem tudom,melyik verzió lenne a jó.Nem bírálni akarlak,ne érts félre,tök jó fej vagy:)

A kérdezőnek:a torrent,a dc,a limewire és a rapidshare is fájlmegosztó technológiák.Mindegyik más és más.Nem akarok most ebbe belemenni,sok kérdést tettek már fel ezekről az oldalon.A válaszoló azt kérdezi,hogy melyiken küldje neked át a progit.

2008. nov. 10. 10:41
 7/12 A kérdező kommentje:
KÖszi mindent! Akkor limewire-m van, szóval he odafel tudnád tenni az jó lenne :) És köszi a tolmácsolást is :)
2008. nov. 10. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
No, akkor ha van limewire, akkor keress olyat, hogy pstufull.zip, ami 608 MB méretű.
2008. nov. 10. 16:07
 9/12 A kérdező kommentje:
egyiknek sem 608 mb a mérete
2008. nov. 10. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megnézek valamit, várj egy kicsit.
2008. nov. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!