Honnan tudok ingyen letölteni egy jó videoszerkesztő programot?
No, lett egy jó nagy fájlom telepítő cd-ből, úgyhogy a rapidshare nem fog menni, hacsak nem darabolom fel. Úgyhogy ha megmondod, mi jobb neked, akkor átveheted ezt, ez egy teljes program, amatőr, nem profi, de jól használható, és főleg nincs tele vírussal vagy korlátozásokkal, mint a netről letölthető verziók.
Úgyhogy, ami jobb számodra, döntsd el:
1. torrent vagy DC (egyben)
2. lime wire (egyben)
3. rapidshare (6 részre darabolva, egyesíteni kell)
A kérdező szerintem nem érti,hogy mit akarsz:)Szerintem inkább linkeld be ezeket valahonnan,biztos feltette már más is a netre.Belinkelném én is,de láma vagyok a videoszerkesztésben,nem tudom,melyik verzió lenne a jó.Nem bírálni akarlak,ne érts félre,tök jó fej vagy:)
A kérdezőnek:a torrent,a dc,a limewire és a rapidshare is fájlmegosztó technológiák.Mindegyik más és más.Nem akarok most ebbe belemenni,sok kérdést tettek már fel ezekről az oldalon.A válaszoló azt kérdezi,hogy melyiken küldje neked át a progit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!