Van olyan program amivel be lehet állítani azt hogy egy program csak az internetemnek egy bizonyos százalékát használja?
Figyelt kérdés
Ha van tudtok linket?
Az a probléma h 4G netem van (nem csak telefonon, otthon, asztali gépre is :/) és ha elkezded torrentezni akkor ugye teljes sebességgel megy, ilyenkor persze másra nem marad net és olyan mintha nem is lenne. Ha pedig beállítom a torrent kliensbe hogy töltsön csak megadott értékkel, h maradjon másra is net, az sem jó mert változik a 4G-nek a max sebessége és ha az utóbbi lecsökken akkor hiába állítottam be a torrentnek a max letöltési sebességét kevesebbre, megint csak arra fog jutni, mert az előző (gyorsabb) sebességhez állítottam be. Remélem érthető.
2019. márc. 10. 13:20
2/3 anonim válasza:
A letöltési és a feltöltési sebesség is a ténylegesen tapasztalható (nem az elméleti) maximum 80%-a legyen. Akkor maradni fog mindenre, kivéve HD stream.
3/3 anonim válasza:
Én a Netlimiter alkalmazást használom win10-en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!