Ha a SeeMTA-nak szeretném a fájljait használni azt hol tudom megszerezni, és hogy tudom szerverre berakni?
Sziasztok!
Barátaimmal béreltünk egy szervert egy hónapra. Egy MTA-s filmet szeretnénk forgatni a See szerveren. Sajnos nem nagyon értek ehhez és azt sem tudom, honnan tudnám beszerezni az ehhez szükséges fájlokat. Tudnátok ebben segíteni?
Szia!
Hacsak nincsenek külön feltöltve valahova, nem hinném hogy hozzájuk férsz. Röviden leírom hogy miért.
Ha az internetről tudsz letölteni fájlokat, az azt jelenti hogy valaki megosztotta a fájlok helyét és hozzáférését. De egy játékszervernél nem mindig bízzák rád az adatokat. Használhatod őket az általuk szabályozott kereteken belül a szerverükről, de nem adják oda őket.
Remélem az alattam kommentelők rácáfolnak erre, de az a véleményem hogy csak klónokat vagy sok-sok apró modból összekókányolt megoldásokban reménykedhetsz, mert ha bárki hozzáférhetne a fájlokhoz, akkor nem érné meg a SeeMTA-nak léteznie, mert ezerfelé jönnének létre a hamis szeverek, mind az eredetinek hirdetve magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!