Normális dolog, hogy a Powerpoint mindig full más diatervezési ötleteket dob fel, ha megnyitom újra ugyanazt a fájlt?
Óriási. Elhiszem, hogy van egy csomó ötlete, de azért ez elég zavaró, hogy mindig mást hoz, amikor szerkeszteni akarom újbóli megnyitáskor.
Tehát az adott témán belül egy-egy diát nem az alapértelmezettként akarom látni, hanem a tervezési ötletekből választok. Narancsos téma, elsőre full narancsos példák jöttek. Most meg csak kék, meg szürke... hogy jön ez ide? :(
A gond ott indult, h először véletlenül nem PPTX formátumba mentettem... azután lementettem abba, és most, hogy újra megnyitottam, az előzőleg beszerkesztett diáknál még ezt is kiírja: "Sajnáljuk, ehhez a diához nincsenek tervezési ötletek". Szóval most a ppt felét nem engedi átszerkeszteni. Van egy-két tegnapi diám, ami most már nem tetszik. :(
Ez valami bug,vagy az a baj, hogy egy rossz formátumról mentettem át a jóba? :(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!