. Exe fájl telefonon?
Figyelt kérdés
Ha gépen egy program segítségével csinálok egy legalapabbakból álló böngészőt .exe-ben, azt akkor telefonon tudom majd használni?2019. márc. 4. 16:25
1/4 anonim válasza:
Nem. Teljesen más processzor van a telefonokban mint a számítógépekben, a kettő nem átjárható.
2/4 anonim válasza:
Ha x86 architektúrára forgatott MS exe-ről van szó, akkor az nem fog működni az Android VM-en, natívan pláne.
3/4 anonim válasza:
..Esetleg egy x86 (x64) telón, ha Win van rajta, az esetleg szükséges Framework-kel, dll-ekkel, stb. De inkább ne erőltesd. (Méghogy Z-generáció. :))
4/4 anonim válasza:
Én nem tudok erre semmilyen megoldást. Ha valamit telefonon csinálsz és azt akarnád gépen akkor azt könnyel el is lehet érni. De fordítva ez nem ilyen egyszerű. Gépen az exe az teljesen általános, mert ha egy programot telepíteni akarsz akkor az is 100% hogy exe. Míg telefonon pl ha android fut, akkor az már kapásból apk és nem exe.
Én annyit szeretnék csak tudni a kedves #3-as válaszolótól hogy honnan tudja hogy a kérdező hány éves? Egy kérdés alapján meghatározni hogy hány éves valaki nem éppen ésszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!