Milyen monitort horror játékokhoz?
Figyelt kérdés
Sötétben játszódó (pl, Amnesia, Outlast stb) horror játékokhoz melyik monitort érdemesebb venni? IPS vagy VA panellel ellátottat? 1.0 gammán játszva mindenképp , bármely is legyen a választás. Az hogy az IPS kicsit világosabb mert rosszabb a feketéje engem nem zavar, de attól független a játékban alig látható tárgyakat látni fogom a sötétben mintha egy VA monitoron játszanám?2019. márc. 3. 23:38
1/7 A kérdező kommentje:
szóval nincs az hogy valami tárgy ami alig látható azt VA panelen látom de IPS-en nem látnám? Mert ha nincs, a döntésem azonnal az IPS felé húz.
2019. márc. 3. 23:41
2/7 anonim válasza:
Én negyedét nem értettem a kérdésnek, de egy pro hint: játék közben zárd ki a macskát a szobából :P
3/7 A kérdező kommentje:
#2: Szólj mit nem értesz, ennél jobban nem igazán tudom elmagyarázni :D
2019. márc. 3. 23:42
4/7 A kérdező kommentje:
Itt gondolom jobb oldali az IPS. Ami a VA-n látszik az a másikon nem. Erre céloztam. Csak nem tudom mennyire hiteles ez a kép.
2019. márc. 3. 23:48
5/7 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a kép nem hiteles. Az a fekete ott máshol már fehér. :)
6/7 anonim válasza:
VA előnye a nagyobb kontrasztarány, IPS-nél a jobb színvisszaadás. Sötét játékhoz inkább VA.
7/7 A kérdező kommentje:
#5: ezt pedig én nem értem
2019. márc. 5. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!