Hogyan lehet eltüntetni Windows10 C/Képek mappájából a Filmtekercs és Mentett képek mappákat?
Figyelt kérdés
Akárhányszor kitörlöm, egy idő után újra megjelenik. :) Melyik program ragaszkodik hozzá? Hogy lehet véglegesen eltüntetni?2019. márc. 2. 20:41
1/4 DjImipapa válasza:
Bátran kérdezem. Nem a hogyan, hanem a miért??? Miért van útban?:)
2/4 A kérdező kommentje:
Mert számomra tök felesleges, és ez zavar. Ilyen nevű mappákba soha nem fogok semmit tenni, nem értem, miért kötelező ezt évekig nézegetni minden usernak, ha kell neki, ha nem. :) Nem értem, miért nem dönthetem el egy ilyen egyszerű dologról, hogy szükségem van-e rá az operációs rendszerben, vagy nincs. Miért a microsoft dönti el? Nem a rendszer alapvető, szükséges összetevőit akarom bolygatni, csak egy egyszerű mappát akarok nem használni, ezzel együtt nem is látni. :)
Van még ilyen, például a C meghajtó gyökerében lévő "3D objektumok" nevű, eltüntethetetlen mappa, ami szintén "zavar", mert nekem soha a büdös életben nem lesznek 3D objektumaim, amiket oda gyűjtenék. :)))
2019. márc. 3. 13:43
3/4 DjImipapa válasza:
Nekem higgyél, ha zavar, ha nem, ez bizony a rendszer része... a W10 produkál néha értelmetlen dolgokat, lásd frissítések katasztrófális kivitele...:)
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2019. márc. 4. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!