Ha van egy CD-m rajta 2013-as excell tudok belőle USB excell telepitőt csinálni? Ha igen hogyan? Csak átmásolom róla a fileokat, vagy valami lemezkép megoldás kell hasonloan a win7 USB telepitőhöz? (Gondolom itt nem kell boot USB)
Az adat SSD azt jelenti hogy nem fut rajta rendszer. A rendszer SSD pedig azt jelenti amikor rendszer fut rajta, amiről induláskor bootolt a gép. Olyan SSD-t amin rendszer van lehet adat SSD-ként is használni, pl. külső SSD-ként vagy ha D ként vagy egyébként van beállítva. Ilyenkor másik mghajtóról fut a rendszer.
Amit nem értek, egy rendszer SSD-t adat ssd-ként külső ssd-ként rátettem egy másik gépre, adatot vittem rá a gyökérmappában levő külön mappába, majd elvittem egy harmadik géphez s ott olvasnám. óriás pendrájvként használtam. S most ez a gép nem látja, de nem értem miért nem. Jogoultsági kérdés nem volt, olyannak kéne lennie mintha pendrájvot használnék, amin volt korábban is adat.
Mi van a CD-n? Milyen fájlok? Telepítéskor setup.exe indításával megy általában.
Lehet, hogy a Rufus csinál ISO-ból USB-s telepítőt is, még nem próbáltam, csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!