Miért nem hajlandó a tesóm lecserélni a Windows 7-et a gépén?
Tavaly érettségizett, azóta egy pc szervizben dolgozik.
Néha haza hozza a munkáját, vagyis házhoz hozzák a gépet, azt mondja azok olyan munkák amik nincsenek lepapírozva.
A lényeg hogy minden gépre már Win 10-et rak, nagyraktári áron rendelgeti a licenceket. Itthon is midnenkinek az van, kivéve az ő gépén.
Az sem gyenge gép, i7-es proci, 32GB ram, 4Gb nvidia kártya, 500gb ssd...
Ő soha nem vesz bele semmit, mindig azt mondja innen is onnan is van...
Ők vállalják a rossz céges gépek megsemmisítését, azokból kiszedi ami neki megfelel és beleteszi az ő gépébe, így fejleszti...
Az ő gépére nem hajlandó 10-et tenni, azt nem mondja miért csak annyit mond hogy neki nem passzol a 10.
A Windows 10 már teljesen jó és használható rendszer felhasználó szemmel. De Ő nem felhasználói szemel nézi a dolgokat, hiszen mint mondtad PC szervizben dolgozik.
És a Windows 10 még mindig szélesebb körben támogatják a a régebbi hardverek és a szoftverek, mint a 10-et. Ráadásul le sem cserélik kb félévente új verzióra, ami ugyan úgy hoz elcseszéseket, mint újításokat.
Én is foglalkozok szervizeléssel, a fő gépemen nekem is 10 -es van. De van egy teszt gépem is amin viszont Windows 7 van (meg XP is).
Ha nem játszik, nincs szüksége a DirectX 12 -re, akkor teljesen jól el lehet lenni a Windows 7 -el is.
Munkára, komolyabb feladatokra használt gépemen még Win 7-et használok. Az oka egyszerű: Stabil!
Hétköznapi használatra Win 10, vagy Linux (Bár, én nem nagyon piszkálom a parancssort...csak egyszerűen jó.)
A win 10 nagyon sokat javult a kiadása óta, de még manapság is előfordulnak komoly bakik egy-egy frissítéskor---:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!