Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a COD6 MW2-vel...

Hogyan lehet a COD6 MW2-vel multizni?

Figyelt kérdés
ha jól tudom csak szeptemberben jelenik meg újra, addig meg nem akarok várni! :)
2010. júl. 2. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy szeptemberben jelenik meg újra? Az ingyenes napokra gondolsz? Egyébként vedd meg, más lehetőséged nem nagyon van, ha neten akarsz játszani.
2010. júl. 2. 08:33
 2/4 anonim válasza:
Ami 2010 09 11-en kijon az mar a COD 7 lesz, ha a Black Opsra gondolsz. MW2 multit pedig Steammel lehet jatszani. Ha tort verziod van akkor 2 lehetoseged van. 1, Vedd meg eredetiben:D 2, (ezt probaltam de 2 nap szenvedes utan feladtam) elvileg valahogy megoldhato a Steam megkerulese de nekem ez nem sikerult . GL
2010. júl. 2. 10:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Szeptemberben dobnak megint ki Cod6-ból, kb. félévenként teszik ezt hogy "kiéheztessék az embereket". Szerintetek miért lett megint ilyen drága?
2010. júl. 6. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Azok a DLC-k, amire te gondolsz.
2015. márc. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!