Miért akad a játék Windows telepítés után?
Konkrétan a GTA 5-ről van szó,más játékot még nem próbáltam.Eddig teljesen jól futott magas beállításokon,most átesett a gép egy windows telepítésen és amikor megnyitom a játékot ilyen nagyon kicsi felbontásban a monitor közepén low beállításokkal indul a játék és nagyon akadozik.Geforce Experience-vel telepítettem a drivert,már próbáltam külön úgy is elindítani,hogy jobb klikkeltem a játékra és kiválasztottam,hogy a videókártyával induljon,és így sem jó.
Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!
Mi van a gépedben? Jó lenne tudni.
Eredeti a játék? Lehet azt a verziót már nem támogatja az új Windows verzió (mondjuk ahhoz cseszett réginek kell lennie).
Szétszedted a géped mostanában?
Ha igen, ellenőrízd, hogy a karihoz, vagy a processzorhoz van-e kötve a monitor. Előfordulhat, hogy emiatt nem rendereli le a kártyád rendesen a képet (nekem is volt már ilyen).
Ha nem, a következő frissítést várd meg, elvileg ennyitől nem hal meg egy játék sem... Bizony a Windows 10 nem fenékig tejfel...
Gondolom állítgattad a felbontást a játékon belül, ezért erre nem is térek ki. A rendszer felbontásának változása is gondolom feltűnne (frissítés csinálhat ilyet).
Probáld meg más kompatibilitással, rendszergazdaként, stb. Ha így se megy, nézd meg, hogy fps lagg-e, vagy render probléma.
A driverek újratelepítése egy jó ötlet.
Minden Driver fel volt telepítve,viszont az Intel HD Graphics Drivere nem a legfrissebb volt és miután azt lefrissítettem teljesen jól működött minden,habár érdekes mert a játék ugye nem arról fut.
Köszönöm a segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!