Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok-e ajánlani alternatívát...

Jimzso kérdése:

Tudtok-e ajánlani alternatívát a skype-nak? Az állandó frissítgetések miatt idős beszélgetőpartnerem nem tudja használni. Mondanom sem kell, hogy nincs okostelefonja (nem is lesz), csak egy asztali pc, tehát viber és társai kilőve.

Figyelt kérdés
Kérlek, ne magyarázd el nekem, hogy a frissítések mire valók és ez mennyire frankó. Köszönöm.

2019. febr. 15. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezt is kipróbálhatod, van Windows-os változata is, sőt, ahogy nézem, nagyon sok platformra elérhető, tehát akikkel beszélgetni szeretne, mobiltelefonra is tudják telepíteni:

[link]

Remélhetőleg ez jó és stabil, régóta van, tud hangot és videót is.

2019. febr. 15. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Csak beír egy ideiglenes nevet és a DC lefoglalja neki azt a nevet amíg ott van. Ezután a barátfelvételhez beírja az ismerősének a sorozatszámát és nevét és már tudnak is beszélgetni."

Ez egy remek ötlet! Ez így biztosan nem lesz bonyolult egy hetvenhárom évesnek!

2019. febr. 15. 17:28
 13/20 anonim ***** válasza:
2019. febr. 15. 17:35
 14/20 A kérdező kommentje:
A linphone t még nem láttam. Köszönöm. Azt is próbálom!
2019. febr. 15. 17:35
 15/20 A kérdező kommentje:
A line. me is jónak tűnik! Köszönöm.
2019. febr. 15. 17:36
 16/20 Derwer ***** válasza:
Esetleg Skype plusz folyamatosan futó TeamViewer, es akkor csak felhív és te belépsz az előre beállított jelszóval ?
2019. febr. 15. 18:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Derwer nevű felhasználó : Szambol vetted ki a szot. Hasonlo problemam volt nekem is anyukammal. (kozel 90 eves, 85 evesen kezdett el laptopozni). Mindkettonknek feltettem a TeamViewer-t, (jelszoval) es igy allandoan tudok segiteni.
2019. febr. 18. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Megoldódott a probléma? Ha még keresel programot, ezt is megnézheted, úgy tűnik, hogy mobiltelefonra nincs kliense, de lehet hogy vannak vele kompatibilis szoftverek mobiltelefonra, mert mintha egy szabvány lenne a H.323.

[link]

2019. jún. 24. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Android-ra van is megoldás EKIGA Wiki-ben:

[link]

2019. jún. 24. 13:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Találtam még két programot, melyekre lehet hogy érdemes lehet ránézni. Nem is kell telepíteni sem őket a kipróbáláshoz. Az oldal, ahonnan a hordozható telepítő letölthető, megbízható, több mint 10 éve használom, minden binárist aláír a projekt készítője és nincsenek benne semmilyen kéretlen hirdetést telepítő megoldások.

MicroSIP

[link]

QuteCom

[link]

2019. jún. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!