Miért nem működik az eddig jól, kényelmesen használt AltGr + # billentyűkombinációval kezdeményezett képlopó - képmetsző - lehetőség?
Sajnos, egyszer csak váratlanul megszünt ezen képlopási lehetőség. Gyanítható volt, hogy egy újabban telepített másik program okozhatta a hibát, azonban ezen programok törlését követően sem működött a megszokott képlopó.
Véletlenül felfedeztem a Ctrl + PrtSc billentyűkkel működő képlopót, de 1-2 nap után már ez sem volt jó, azonban a PicPick program telepítése után érdekes módon - legalább is nekem - , ha más formában is, de használhatóvá vált.
Köszönöm sszépen a hasznos tanácsokat - szinte biztos, hogy reg-törlésről lehet szó. A Wise Care-t, a CCleaner-t és a JetCleaner-t szoktam időnként futtatni, innen eredhet a probléma.
Még némi tájékozódás után a javasoltaknak megfelelően fogok eljárni.
DjImipapa észrevétele teljesen jogos, ugyanis elmulasztottam leírni, hogy nem a teljes képernyő tartalmát, hanem csak az éppen szükséges részletét szeretném kimásolni....
(vagy angolul "Snipping Tool")
Teljes képernyő fényképezése: PrtScn, aktuális ablak: Alt+PrtScn (aztán Paintben Ctrl+V és a Crop/Vág funkcióval még tovább vagdoshatod a képet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!