Játék közbeni videóból milyen programmal tudok képet kimenteni?
Figyelt kérdés
Pc játék közbeni átvezető videóból szeretnék képeket kimenteni. Print Screen hatástalan. Egyes képlopók pedig nem váltak be; space-re, enterre lép ki a videóból. Esetleg van olyan program, amivel egyszerre több képet is ki lehet menteni? Köszönöm a segítséget!2010. júl. 1. 12:43
2/3 anonim válasza:
Ha jol tudom képet akarsz kimenteni?
Ha ezt akarod nem kell program van a billentyűzeteden egy olyan gomb hogy Print Screen SysRq(pillanatkép a monitorról)
Ha ezt megnyomod, kilépsz vagy leteszed tálcára a játékot,( ha nem tudnád letenni a játékot akkor van egy ilyen kis Windows billentyű azt nyomd meg) megnyitsz egy point-ot és Fájl menű->beillesztés, Ctrl+v(beillesztés billenytyű kombináció)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, segítséget Fraps-el sikerült, amit akartam. A Print Screen-el sajnos nem működött, de ezt a kérdés alatt jeleztem is. :-)
2010. júl. 1. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!