Audacity programban hogyan kell elmenteni a felvett hanganyagot? Mire kattintsak, lépésről-lépésre? Mert nem vagyok egy műszaki zseni.
Gondolom mp3-ba szeretnéd elmenteni.El lehet menteni más formátumba is ha nem mp3-ba akarod,de először is töltsd le,és telepítsd ezt:
Érdemes az exe-t letölteni az egyszerűség kedvéért:
RECOMMENDED Installer Package for Windows: Lame_v3.99.3_for_Windows.exe - (SHA256 SUM here)
Ha ezt telepítetted,ezek után tudni fogsz mp3-ba wav és egyéb formátumokba menteni,ha megvan az anyag amit menteni szeretnél akkor:Fájl-export-export as mp3
Kiválasztod hova mentsen,és meg is vagy.
mi az oka annak, ha csináltam próbabeszélgetést, le is tudtam menteni, az én hangom jól hallatszik (számytógép előtt ülve, mikrofonnal, fülessel rögzítettem a saját hangomat), akikkel beszéltem, ők mobilról beszéltek, és az ő hangjukat csak halkan vette fel az audacity.
most hogy lehet ezt megoldani, h. akivel beszélek, annak is jól hallatszódjon a hangja?
ha az illető is gép előtt van, mikrofon előtt, akkor jobb lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!