Firefox böngészőből hogy tudom kitörölni, hogy ne dobjon fel javaslatokat, ha címeket gépelek be?
Nem a könyvjelzőkre gondolok.
Hanem amiket gyakran néztem a múltban, ha elkezdek olyat begépelni, azonnal feldobja.
Pl. www.fr erre már kiírja a címsorban, hogy www.freemail.hu és csak entert kellene ütnöm.
Hol lehet ezt a listát törölni?
Valahol már láttam ezt az opciót, sajnos most nem tudom megnézni hogy hol. Talán valami keresési javaslatok címszóval van.
De ha csak pár találattal van bajod akkor azokat a delte billentyűvel tudod törölni.
Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Címsáv > vedd ki a pipát a Böngészési előzmények elől (ha így is megjelenik, akkor még a Könyvjelzőket is kapcsold ki, mert ott is bent kell lennie)
Esetleg ha még a nagyító ikonos javaslatok is zavarnak begépeléskor:
Beállítások > Keresés > Alapértelmezett keresőszolgáltatás > vedd ki a pipát a Keresési javaslatok elől is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!