Magyar szövegfelolvasó ami legalább olyan jó mint a speakboard és NEM Google? (többi lent)
Nem vagyok látássérült de nagyon nagy szükségem volna egy ilyen progira, mivel eléggé sok és nagy terjedelmű szöveget olvasok napi szinten a számítógép monitoron, de egy idő után elfárad és fájni kezd a szemem tőle (hiába használok védőszemüveget).
A legnagyobb gond az, hogy a Speakboard egy több mint 10 éves program, a honlapjuk megszűnt és a cégről sem találni semmit. Pedig szerintem máig messze a legjobb magyar nyelvű TTS.
Viszont nekem nem egy mindenféle torrent oldalra feltöltött, agyoncrackelt warez progi, hanem egy normálisan működő és használható program kéne.
Nekem nem az számít hogy ingyenes-e vagy nem (ha jó a progi és ha arról van szó, nagyon szívesen fizetek érte) csak a lényeg az, h működjön, normális hangon (ne droidhangon) szólaljon meg és ne legyen olyan mint az NVDA (azaz minden egyes dolgot fölolvasson, amire ráviszem a kurzort). Ja, és ne legyen Google fordító. 🙂
# 1
Köszönöm, de a SB nekem is megvan crackelt változatban. De jobban örültem volna egy modernebb, jelenkori, rendesen működő és használható proginak. De sajnos nincs még ilyen, akkor hát ez van. 🙁
# 3
Ha van ilyen progi, akkor tudnál esetleg te - vagy más illető - ilyet ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!