Hogyan lehet négy iso fájlt egyé alakítani? Bővebben lent
Figyelt kérdés
lehúztam a Battlefield 1942. Négy db iso fájl van benne amit kikellene égetni, de nem szeretnék négy cd egy játékra elhasználni. hogy lehet eggyé alakítani az iso fájlokat úgy hogy abból az egy iso fájlból tudjam instalálni a játékot.2010. jún. 30. 21:03
2/8 A kérdező kommentje:
mert dvd-re nemtudok írni. a dvd meghajtóm csak olyan dvd olvas be amin van valami. ha egy üres dvd teszek bele akkor csak olvassa és nem tud mit vele kezdeni
2010. jún. 30. 21:23
3/8 anonim válasza:
Erre nincs lehetőség. Elkészült ISO-kat nem lehet egyesíteni. Használj virtuális meghajtót.
4/8 czibles válasza:
MagicISO-val egybe tudod tenni őket. (kicsomagolod mindet és majd egy újba beteszed.)
5/8 anonim válasza:
És mi a retket csinál vele? Mert ugye az a baja, hogy a 4 ISO nem fér fel egy CD lemezre. :P Az egyesített 4 ISO ugyanakkora lesz, mint a 4 külön-külön. :P És semmi sem garantálja, hogy működni is fog :D
6/8 anonim válasza:
Amúgy szerintem az egybecsomagolt nem lenne működőképes. Eleve mit fog kezdeni a gép (vagy az íróprogram) a mind a 4 lemezen megtalálható azonos nevű fájlokkal? Átnevezi? Felülírja? Nem véletlen, hogy nem egyben adták ki...szerintem. Különben meg, egy CD lemez kerül vagy 40 forintba...
7/8 anonim válasza:
felesleges egybetenni őket, ugyanakkora helyet foglalnak úgy is. viszont nekem megvan 1 GB-os telepítés nélküli packban a BF 1942, ha kell, küldök torrentet! :) biztos nem 250 megásak az isok...
8/8 A kérdező kommentje:
az jó lenne
2010. júl. 1. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!