Fast Help nevezetű programot keresem. Honnan tudnám letölteni a korlátok nélküli verziót?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg valami hasonló ötlet windows help készítéshez? Előre is dankesőőőn.2008. nov. 8. 16:50
1/6 anonim válasza:
Linkeld be a korlátozott verziót.Így kevés az info,nem találok semmit.
3/6 anonim válasza:
Ezt találtam egyelőre,de ez egy régebbi verzióhoz való.Nem tudom müxik-e ezzel is,amit belinkeltél,nem próbáltam.Vírusirtó nélkül nehogy letöltsd,bár nekem a kaspersky hagyta,nem jelzett semmit.Különben jól feladtad a leckét,átfésültem már a piratebaytől kezdve mindent:)
még nézelődök,hátha találok valami mást is
4/6 A kérdező kommentje:
JaH! Szétnéztem én is, de semmit nem találtam. Előre is köszi. Azért rácuppanok, kiprószázom.
2008. nov. 8. 22:31
5/6 anonim válasza:
Biztos van valami alternatívája.Ha nem is ingyenes,de legalább crackeltet találni belőle.Az a baj,hogy hülye vagyok ehhez,sosem használtam semmilyen hasonló progit.Ha medialejátszót vagy office-t vagy vírusirtót keresnél az más lenne.Bár sejtem,hogy abban nem szorulnál segítségre:)
De ha te értesz ezekhez a progikhoz,akkor nézz körül itt,van egy két jó link:
Ezek pl egész bíztatóak:
Örülök,ha segíthettem,haver:)
6/6 A kérdező kommentje:
Kössssz! Azt hiszem, valami más alternatívát kell választanom. Lehet, hogy neobook lesz belüllle. Csak lusta vagyok programozgatni. A linkeket megpislantom. Köszi mégegyx.
2008. nov. 9. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!